Diensten

Op deze pagina vindt u alle informatie over verschillende soorten stratenmakers werkzaamheden die wij als erkend stratenmakers bedrijf dagelijks uitvoeren.

Leest u hier onderstaand alle diensten die de Stratenmakers-Gigant betaalbaar voor u kan uitvoeren.

Tuin betegelen

Het aanleggen van tuintegels geven namelijk een persoonlijke uitstraling aan een tuin.

Voordat er betegeld kan gaan worden in de tuin, is het noodzakelijk dat de tuin eerst wordt uitgegraven en geëgaliseerd. Uiteraard wilt u natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor het tegelwerk van uw terras of tuin, en probeert u zoveel mogelijk te besparen op de kosten.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden over tuin laten betegelen.

Goedkope stratenmaker

Wij zijn simpelweg een bedrijf met stratenmakers die gewoon keihard werken en daarom minder tijd nodig hebben voor een bepaalde klus in vergelijking met andere stratenmakers.

Als u redelijk voordelig uit wilt zijn en uw tuin professioneel wilt laten aanpakken kies dan voor een stratenmaker met een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor een goedkope stratenmaker.

Wat kost een stratenmaker?

Er kunnen flink wat verschillen zijn in de kosten voor bestraten per m2.

Dit grote verschil is te verklaren doordat sommige tegels veel duurder zijn. Daarnaast zijn sommige tegels en stenen simpelweg veel lastiger te leggen dan andere.

Dat betekent dus dat daar meer arbeidsuren voor nodig zijn en dus meer kost.

Deze genoemde bedragen betaalt u dan voor het straatwerk inclusief het vlak maken van de ondergrond en zijn inclusief de btw.

Wat kost een stratenmaker nu precies? Op deze pagina gaan we daar antwoord op geven.

Tuin bestraten kosten

De variatie in de kosten hangt geheel af van uw eigen wensen. Het bestraten van een tuin is een hele klus, maar vakkundige leggers zoals de stratenmakers van de Stratenmakers-Gigant richten zich ook op andere onderdelen van de tuin en op de bijkomende werkzaamheden, waaronder grondwerk en riolering.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor tuin laten bestraten.

Terras bestrating

Het is belangrijk om van te voren eerst te oriënteren op de vele mogelijkheden die er zijn voor het bestraten van uw terras.

Het soort bestrating dat u kiest bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van uw tuin. Aan een tuinbestrating is nauwelijks onderhoud nodig. Buiten dat u af en toe wat onkruid moet verwijderen kan u het betegelde terras gemakkelijk schoonmaken met de hogedrukspuit.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor terras bestrating.

Bestrating leggen

Onze stratenmakers kunnen de mooiste sierbestrating leggen in uw tuin, terras of oprit. Voor het leggen van een terras zijn er weer heel andere verbanden mogelijk. Dit kan veel sierlijker gedaan worden en ook zijn er combinaties mogelijk tussen verschillende tegels en stenen.

Vanuit de wensen van de klant gaan wij te werk, we leggen uit hoe we u opdracht begrepen hebben zodat u zeker weet dat het goed komt.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor bestrating laten leggen.

Straatwerk kosten

Maar hoe wordt de kostprijs berekend en wat rekent een stratenmaker gemiddeld per uur? De m² prijzen zijn geheel afhankelijk van welk soort tuintegels u wilt laten aanleggen en in welk soort verband.

Dan komt hier meer bij kijken dan u zelf denkt. Houdt u bijvoorbeeld rekening met het ophogen van uw verzakte voor- of achtertuin.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor straatwerk kosten.

Oprit aanleggen

Als u de wens heeft om, aan beide zijden uit en in te kunnen stappen, dan is ons advies om een minimale breedte van 3 meter aan te houden en een lengte van 5 meter.

We hebben voor elk soort tegel of grind wel een aantrekkelijke aanbieding waardoor het aanleggen van uw oprit bij ons altijd zeer goedkoop is in vergelijking met andere stratenmakers.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor een oprit aanleggen.

Terrastegels leggen

Gras moet met grote regelmaat gemaaid worden, maar tuintegels vragen een periodieke schoonmaak en het periodiek verwijderen van onkruid tussen de tegels. 

Het type tegels dat verkrijgbaar is, is ook erg uiteenlopend. Zo zijn er basis grindtegels die iedereen wel kent tot superluxe glimmende natuursteen terrastegels.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor terrastegels leggen.

Erfbestrating

Om goed te kunnen bestraten is de juiste hoeveelheid vul zand nodig of ophoogzand van essentieel belang.

Dit wordt gebruikt om de ondergrond waarop bestraat gaat worden egaal en gelijk te maken. Wij hebben ervaring met verschillende soorten erfbestrating met verschillende doelen.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden voor erfbestrating.

Wat kost bestraten per m²?

Wanneer je iets wilt laten veranderen aan je tuin, wil je natuurlijk eerst weten wat de prijzen zijn. Bestraten is immers vele malen gemakkelijker in onderhoud dan gras of grond.

Op deze pagina leggen wij u alles over de kosten en verschillende mogelijkheden voor het laten bestraten.

Tuintegels leggen

Bij tuintegels kopen heeft u veel verschillende keuze uit soorten en maten. De gemiddelde dikte van een tuintegel is tussen de 3 en 5 cm. Bij deze dikte is de tegel stevig genoeg om bijvoorbeeld uw oprijlaan van aan te leggen.

Op deze pagina leggen wij u alles over de kosten en verschillende mogelijkheden voor tuintegels leggen.

Waaltjes aanleggen

Wilt u uw tuinpad of oprit een mooiere uitstraling geven dan is het bestraten met waaltjes een perfecte oplossing. Het is dan ook verstandig in veel gevallen een stratenmaker in te huren voor het aanleggen van waaltjes.

Op deze pagina leggen wij u alles over de kosten en verschillende mogelijkheden voor waaltjes aanleggen.

Stratenmakers-Gigant
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door OBN
  • 32 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke de Groot auteur van de Stratenmakers-Gigant met 53 jaar ervaring in het bestraten van tuin en terras.
Stratenmakers-Gigant
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door OBN
  • 32 jaar ervaring