Tuin bestraten kosten

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten van het bestraten van uw voor- of achtertuin, oprit of tuinpaden. U wilt uiteraard niets liever dan een strak betegelde tuin om lekker te kunnen genieten van het voorjaar zonnetje. Maar wat kost het bestraten van je tuin eigenlijk?

Tuin bestraten kosten

De tuin bestraten is een zeer zware klus die niet voor iedereen is weggelegd. Maar wat kost bestraten per m2? Veel mensen denken er over na het zelf te gaan doen of om het toch uit te besteden. Wat voor keuze u ook maakt u zult zich eerst moeten gaan verdiepen in de gemiddelde prijzen. Hieronder kunt u in een tabel de gemiddelde kosten voor het bestraten van de tuin vinden.

Prijzen gemiddeld
Stratenmaker € 25 – € 30 per uur
€ 10 – € 20 per m2
Bestrating stenen € 12 – € 50 per m2
Ophoog- en voegzand € 40 – € 60 per (1 m3)
Opsluit banden € 2 – € 4 per meter

Mocht u nu een tuin hebben van rond de 50 m2 wat zou dan het totale prijskaartje voor u zijn? Als u bijvoorbeeld waaltjes wilt laten aanleggen dan zullen de kosten inclusief het plaatsen rond de €  1400 liggen.

Door middel van de bovenstaande tabel kunt u een schatting maken van de eventuele kosten die u te wachten staan. Als u nu exact wilt weten wat de prijs is voor uw bestratingsproject dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Door het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u tot honderden euro’s besparen! Hoe u dat doet? Door de prijsverschillen te vergelijken met andere stratenmakers.

Tuin-bestraten-kosten

Snel een prijsindicatie?

Kosten stratenmaker

Vind u het bestraten van de voortuin, achtertuin of het terras te zwaar en u heeft er eigenlijk weinig zin in? Dan is dit al genoeg reden om eens op zoek te gaan naar een vakkundige stratenmaker. Een stratenmaker kan de klus voor een uurtarief aannemen of per m2 een prijs voor u maken.

Het uurloon van een stratenmaker ligt gemiddeld tussen de € 25 en € 30 per uur. Als hij per m2 de klus zal berekenen kunt u rekenen op een prijs tussen de € 10 en € 15 per m2. Het berekenen van het uurtarief of een m2 prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de totale klus.

Als u bijvoorbeeld een moeilijk leg verband uitkiest dan zal de stratenmaker eerder een uurtarief berekenen dan een m2 prijs.

Stratenmakers-Gigant
Stratenmakers-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!