Over ons

Stratenmakersbedrijf de Stratenmakers-Gigant is al sinds 1990 een zeer bekend stratenmakers bedrijf dat tegenwoordig meerdere vestigingen heeft dan alleen Amsterdam.

Naast het uitvoeren van verschillende stratenmakers werkzaamheden voeren wij onder andere onderstaande werkzaamheden uit zoals:

Oprichter Stratenmakers-Gigant B.V.

De auteur van de geschreven informatie pagina’s over het straten en de oprichter van Stratenmakers bedrijf de Stratenmakers-Gigant.nl is de directeur Jouke de Groot.

Jouke loopt met een leeftijd van 72 al meer dan 53 jaar mee in de bouwwereld!

Hij heeft niet alleen maar ervaring met stratenmakers werkzaamheden maar zo heeft hij ook kennis van verschillende bouw activiteiten.

Zoals u ziet heeft Jouke de Groot een zeer uitgebreide bouwachtergrond die u genoeg informatie kunt geven over de verschillende (voor hem) bekende bouwvakken.

Ons team

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten stratenmakers klussen.

Ons team hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behouden van het karakter van het huis of pand.

Onze specialisten

Jouke
Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Het bestraten van tuinen, terrassen en opritten

Bent u uw oude straatwerk zat? En u wilt nieuwe bestrating in uw achtertuin laten leggen? Dan kunnen onze stratenmakers dit tegen een zeer scherpe m2 prijs voor u uit handen nemen.

Omdat wij een zeer bekend stratenmakers bedrijf zijn krijgen wij veel vragen van onze klanten en deze vragen zijn als tips verwerkt op deze website.

Stratenmakers bedrijf sinds 1990

Wij werken al jarenlang met vaste onderaannemers die staan voor een zorgvuldige planning en scherpe prijzen voor iedere verbouwing.

Zo komt het voor dat na de aanleg van een overkapping wij worden ingeschakeld om onder deze overkapping het straatwerk aan te leggen.

Als middelgroot stratenmaker bedrijf zijn wij groot genoeg om ook grotere stratenmakers projecten aan te pakken.

Maar ook voor kleinere opdrachten zoals reparaties van alle soorten tegels daar draaien wij onze hand niet voor om.

Bij ons kunt u geheel vrijblijvend en snel een offerte aanvragen voor de tegels die u in gedachten heeft.

Door onze jarenlange relatie is onze inkoop erg gunstig te noemen en dit voordeel verrekenen wij met u als toekomstige klant.

Vraagt u via onze website een gratis prijsindicatie aan en laat u verrassen door al onze tegelmogelijkheden en tegelprijzen.

Stratenmakers-Gigant
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door OBN
  • 32 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke de Groot auteur van de Stratenmakers-Gigant met 53 jaar ervaring in het bestraten van tuin en terras.
Stratenmakers-Gigant
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door OBN
  • 32 jaar ervaring