Goedkope tuintegels

Duurzame maar goedkope tuintegels van een hoge kwaliteit vindt u bij de Stratenmakers-Gigant.

Ook het laten leggen van deze tuintegels doen wij tegen zeer voordelige tarieven. U heeft al vanaf € 10,- per m2 nieuwe bestrating van beton kan dus! Een andere goedkope optie is grind in plaats van tegels.

Grind kost circa € 10,- per m². Omdat u dit zelf kunt plaatsen scheelt dit u in stratenmakers kosten!

Wij zijn een erkend stratenmakerbedrijf dat betaalbare en goedkope tuintegels of stenen levert en graag de bestrating in uw tuin aanlegt.

bestrating-prijzen
Bestrating tegels

De kosten bij ons voor het bestraten van de tuin variëren gemiddeld van € 40,- tot € 80,- per m², inclusief stratenmaker, bestrating en voegzand.

Een stratenmaker kost gemiddeld € 15,- per m² en bestrating kost gemiddeld € 15,- per m² voor koppelstones tot wel € 65,- per m² voor natuursteen.

Wij werken vanuit Amsterdam maar voeren de werkzaamheden door heel Nederland uit.

Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Het maakt dan ook niet uit of het om een kleine tuin gaat of om een grote bedrijfstuin die door het personeel van een bedrijf gebruikt wordt.

Uiteraard is het ook mogelijk om de voordelige tuintegels op een groot terras van bijvoorbeeld een restaurant of cafe te leggen.

Onze stratenmakers kunnen voor u een prachtige tuinbestrating leggen, ongeacht de grootte van het oppervlak.

Kosten tuintegels

Als u zoekt naar betaalbare tuintegels, dan zijn betontegels een goede keuze. U heeft al vanaf € 10,- per m2 nieuwe bestrating van beton kan dus!

Betontegels zijn doorgaans de goedkoopste keuze wanneer u voordelige tegels zoekt.

Beton is een zeer hard materiaal, waardoor het erg lang mee gaat. Door de scherpe prijzen per m2 van betonstenen leggen  is dit ook voor een kleine portemonnee heel aantrekkelijk.

Goedkope tuintegels

Houdt u er wel rekening mee dat de kleur van goedkope betonnen stenen met de tijd kan vervagen, omdat het pigment de stof die voor kleur zorgt in de betonnen tegels door de zon kan verbleken.

Wilt u er zeker van zijn dat het straatwerk ook op de lange termijn zijn kleuren behoudt, dan kunt u beter voor wat duurdere tuintegels gaan. Hierdoor bent u op de lange termijn altijd weer goedkoper uit.

oprit-laten-aanleggen
Oprit laten aanleggen

Zijn tuintegels duur?

Tuintegels hebben vaak de naam duur te zijn als dit per m2 gelegd moet worden door een stratenmaker.

Onze stratenmakers bewijzen dat ze ook voor lage prijzen per m2 de mooiste tuin tegels kunnen leggen. De prijs is met name afhankelijk van wat voor tuintegel u uitkiest en de afmeting hiervan.

De meeste voorkomende maten zullen wij hieronder op een rijtje zetten:

 • Tuintegels van 60 x 60 cm.
 • Tuintegels van 50 x 50 cm.
 • Tuintegels van 60 x 30 cm.
 • Tuintegels van 100 x 100 cm.

Wij zijn al in staat om tuintegels vanaf €5,- per vierkante meter te leveren. Dit zijn vaak restpartijen tuintegels die wij opkopen bij grote fabrikanten van tegels.

Af en toe hebben we zelfs een hele mooie partij gebruikte tegels voor in de tuin die we kunnen gebruiken voor uw wensen.

U zult begrijpen dat restpartijen en gebruikte tuintegels uiterst voordelig zijn.

Tuin-bestraten-kosten
Tuin bestraten

Soort tuintegels

Zie onderstaand hoeveel de verschillende soorten tuintegels kosten en wat hun belangrijkste kenmerken zijn.

Soort tuintegels Prijs per m² (incl BTW) Kenmerken
Rubberen tegels€10,- — €30,-Verkrijgbaar in verschillende diktes en stevigheid.
Betonnen tegels€15,- — €35,-Stevige tegels waardoor de tegels heel lang meegaan, verkrijgbaar in alle maten vormen en verschillende kleuren.
Gebakken tegels€25,- — €45,-Kleine, maar zeer stevige tegels die vaak gebruikt worden om verschillende patronen mee te maken.
Houten tegels€20,- — €65,-Hardhout is sterk en blijft lang goed.
Natuursteen tegels€30,- — €60,-Wordt vaak gebruikt voor terras aan het huis, de stenen zijn zeer sterk en onderhoudsvrij.

Wij leggen goedkope tuintegels per m

Als gerenommeerd bedrijf hebben wij de beschikking over een ruim assortiment. Bij ons kunt u onder meer kiezen om de volgende tegelsoorten te laten leveren en/of aanleggen:

 • Siertegels.
 • Betontegels.
 • Reliëftegels.
 • Goedkopere keramische tuintegels.
 • Rode mijnsteen.
 • Zeskantige tegels.
 • Goedkope composiet tuintegels.

Al deze verschillende tegels hebben we in de meest voorkomende maten. Verder heeft u bij ons de keuze uit natuursteen, hardsteen of gebakken steen.

Beide typen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en bieden u vele voordelen.

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat wij nooit b keuze tegels leveren. Tenzij u hier specifiek om vraagt, kijken wij wat wij voor u kunnen doen.

Veel aanbieders van goedkope tuintegels kiezen ervoor om de veel goedkopere b keuze tegels en stenen te leveren.

Dit is op termijn echt vragen om ellende. Deze B keuze slijten echt veel eerder en hebben veel meer last van verwering. Wij leveren simpelweg mooie goedkope bestrating die we op een professionele manier in uw tuin kunnen leggen.

bestraten-van-achtertuin
Bestraten van een achtertuin

Speciale rubberen tegels

Voor tuinen waar veel kinderen in (gaan) spelen is het fijn om deel met rubberen tegels te bestraten.

Omdat wij vaak voor gemeentes aan herinrichting van de openbare ruimte doen. Hebben we we veel rubberen tegels die gemeentes gebruikt heeft in het verleden in ons magazijn liggen.

Wij kunnen dus goedkoop deze rubberen tuintegels leveren. Deze zijn van topkwaliteit, ze zijn immers door de gemeentes gebruikt.

En in uw tuin kunnen we relatief goedkoop een speelplek voor uw kinderen maken in de tuin.

Heeft u ook interesse in het laten plaatsen van schuttingen en bent u benieuwd naar de verschillende soorten van beplanting? Klikt u dan op de linken en u krijgt de benodigde informatie.

Offerte stratenmaker vrijblijvend

Aangezien wij een grote waarde hechten aan klantvriendelijkheid, hebben wij tegels voor werkelijk ieder budget.

U kunt simpelweg een offerte aanvragen voor de tuintegels die u graag wilt hebben. Binnen 2 werkdagen reageren wij met een richtprijs.

Op basis hiervan kunt u gemakkelijk zien of de prijzen interessant zijn voor uw situatie en wensen.

Wij geven altijd verschillende opties in verschillende prijscategorieën. U kunt dus helemaal zelf bepalen hoeveel u uit wilt geven aan uw tuinbestrating. U zult verbaasd staan over hoe goedkoop wij in staat zijn tuintegels te leveren en te leggen.

Wat is de gemiddelde dikte van een tuintegel?

De gemiddelde dikte van een tuintegel is tussen de 3 en 5 cm. Leest u hier welke goedkope tuintegels wij in ons assortiment hebben voor u.

Kan ik extra korting krijgen als ik zelf meehelp?

Er zijn een aantal werkzaamheden die u uit kunt voeren om de prijs nog lager te maken. Leest u hier welke werkzaamheden dat zijn.

Wat zijn de kosten voor het laten leggen van tuintegels?

Als u een stratenmaker inhuurt dan kost deze gemiddeld € 14,- per m².

Of het een uurtarief wordt of een prijs per m² wordt van te voren met uw stratenmaker besproken.

Wilt u de kosten weten voor het bestraten van uw voor- of achtertuin? Dan kunt u met een gemiddelde prijs rekening houden tussen de € 40,-tot € 80,- per m². Leest u hier alles over onze goedkope stratenmaker.

Stratenmakers-Gigant
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door OBN
 • 32 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke de Groot auteur van de Stratenmakers-Gigant met 53 jaar ervaring in het bestraten van tuin en terras.
Stratenmakers-Gigant
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door OBN
 • 32 jaar ervaring