Jouke de Groot

Jouke

In 1990 zette Jouke het bedrijf de Stratenmakers-Gigant b.v. op en met groot succes…Jouke de Groot nu 72 jaar oud begon als klein jongetje (rond 14 jaar) al in de bouw met schilderen.

Lees hier meer over Jouke de Groot op Linkedin ……In de loop der jaren heeft hij zich ook verdiept in het stratenmakers vak.

Mensen kregen steeds meer de behoefte om hun tuin als verlengde van de woonkamer te zien met de daarbij behorende bestrating.

De Stratenmakers-Gigant heeft zich dan ook geprofileerd binnen de stratenmakers branche als toonaangevend op het gebied van; herbestrating (oude tuintegels vervangen door nieuwe), nieuwe terrastegels plaatsen in ieder mogelijk legmotief en het plaatsen van tegels voor het straten van opritten.

De opdrachten die wij onder andere dagelijks uitvoeren voor particulieren maar ook voor projectontwikkelaars zijn;

 1. Het bestraten van opritten.
 2. Het plaveien van terrassen.
 3. Het betegelen van voor- en achtertuinen.

Ook spelen wij een grote rol in het adviseren van onze klanten met betrekking tot de keuze van het soort tegel.  De m2 prijzen van de tegels verschillen van elkaar. Afhankelijk van de soort stenen, het aantal vierkante meters, uw budget en het legverband komen wij tot een totaalprijs.

Via Internet op zoek naar een stratenmaker

In de jaren 90 kwam de grote zoekmachine Google op de markt en ook Jouke moest met zijn tijd mee en liet voor zijn bedrijven websites maken (al had hij het door zijn vaste klantenbestand het eigenlijk al veel te druk)

Al met al is op deze manier de stratenmaker site de Stratenmakers-Gigant tot stand gekomen en kon Jouke al zijn ervaringen die hij in de loop der jaren heeft opgedaan delen met mensen die weinig tot geen ervaring hadden in de bouw en op zoek zijn naar een betrouwbare aannemer.

Hij vond dit erg leuk en heeft de website dan ook behoorlijk uitgebreid met alle bouw gerelateerde informatie waar ook u mogelijk naar toe op zoek bent.

Door jarenlang ervaring te hebben opgebouwd kan Jouke stellen dat hij zich specialist kan noemen in alle belangrijke bouwbranches. Denkt u hierbij aan:

Garanties

Buiten het gegeven dat er prima werk wordt geleverd met iedere verbouwing, groot of klein, heeft Jouke het altijd belangrijk gevonden om garantie te verlenen over de uitgevoerde werkzaamheden.

Goed werk leveren is voor Jouke belangrijk. Echter staat het geven van garantie bovenaan zijn lijstje!

“Garantie is iets wat één van de belangrijkste factoren is” zegt hij mensen (klanten) willen eerlijkheid, dat je betrouwbaar bent dat geeft de klant vertrouwen.

Online prijs aanvragen

Omdat tegenwoordig veel op internet wordt gezocht naar prijsinformatie over verschillende soorten verbouwingen hebben wij van de Stratenmakers-Gigant nu ook een stratenmakers offerte op onze website laten aanbrengen.

Hierdoor kunnen onze vaste en nieuwe klanten een vrijblijvende prijsopgave betreffende hun bestrating opdracht ontvangen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over aspecten die u niet kunt terug vinden op onze website? Neem dan contact met ons op:

Contact Stratenmakerbedrijf de Stratenmakers-Gigant b.v.
Kwikstaartlaan 42
3704 GS Zeist / UTRECHT
Tel: 085-5080 5915

Btw: 1868.58.711 B01
Kvk: 34116426

Stratenmakers-Gigant
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door OBN
 • 32 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke de Groot auteur van de Stratenmakers-Gigant met 53 jaar ervaring in het bestraten van tuin en terras.
Stratenmakers-Gigant
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door OBN
 • 32 jaar ervaring