Soorten bestrating

Er zijn veel verschillende soorten tuinbestratingen. Welke soort van sierbestrating wilt u laten leggen in uw tuin?
Op deze pagina zullen wij u een handje helpen bij het kiezen van de juiste soort bestrating.

Kosten sierbestrating

Wat zal een tuin bestraten kosten? De kosten hangen af van meerdere factoren zoals het soort sierbestrating wat u kiest. Als u als voorbeeld voor koppelstones kiest zullen de gemiddelde prijzen tussen de € 15 en € 20 euro per m2 liggen.

Bij het aanleggen van waaltjes moet u al snel denken aan € 25 tot aan € 40 per m2.

Sierbestrating

Als u kiest voor een stijlvolle tuin dan is sierbestrating het geen wat u zoekt. Als u de juiste sierbestrating kiest zal dit goed bij uw tuin en terras passen.

Uit welke soort bestrating kunt u kiezen? Hieronder geven wij enkele voorbeelden van de soorten sierbestrating die te verkrijgen zijn:

Welke soort bestrating u kiest is naast uw persoonlijke smaak ook afhankelijk van het type tuin die u heeft. Zo is het onzin om in een wilde tuin hele strakke en moderne bestrating te leggen, er word dan eerder gekozen voor een sierlijke bestrating met kleine stenen.

Een minimalistische tuin is meer geschikt voor bijvoorbeeld grote tegels met een antraciet kleur.

Sierbestrating in de tuin

Door een sierbestrating aan te laten leggen is uw tuin makkelijk toegankelijk. De meeste sierbestratingen zorgen voor een stevige ondergrond en u kunt daar jaren lang plezier van hebben.
Zo kan een sierbestrating ook worden gebruikt op uw oprit zodat u gemakkelijk met de auto uw woning kunt betreden.

Uiteraard kunt u de tuinbestrating laten aansluiten bij uw tuin. Bij het uitkiezen van de juiste sierstenen zullen deze de de uitstraling van uw tuin grotendeels bepalen.

Natuurlijk hebben wij ook ruime ervaring met goedkope bestrating leggen met onze stratenmakers. Wij kunnen dus het gehele proces van bestrating in eigen beheer uitvoeren. Maak dus een keuze uit de vele verschillen soorten bestrating en wij zullen dit voor een zeer interessant tarief voor u leggen.

Offerte stratenmaker

Wilt u meer informatie over het aanleggen van een sierbestrating of wilt u weten welke soorten van bestrating voor u aantrekkelijk zijn in prijs? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan!

Door het aanvragen van een offerte kunt u simpelweg door de prijzen te vergelijken besparen op de kosten van uw nieuwe bestrating. Na het invullen van het formulier krijgt u binnen 2 dagen een scherpe prijs van ons toe gemaild.

Stratenmakers-Gigant
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door OBN
  • 32 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke de Groot auteur van de Stratenmakers-Gigant met 53 jaar ervaring in het bestraten van tuin en terras.
Stratenmakers-Gigant
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door OBN
  • 32 jaar ervaring