Stratenmaker Almere

Voor alle goedkope sierbestrating en andere vormen van tuinbestratingen zoals een terras aanleggen kunt u onze stratenmaker uit Almere of de andere vestigingen inschakelen.

Het kan daarbij gaan om de aanleg van een terras, oprit of voetpaden, eventueel in combinatie met de inrichting van uw tuin. We kunnen een ontwerp maken en u adviseren over materiaalgebruik.

Tuin-bestraten-kosten-per-m2
Tuin laten bestraten

Desgewenst kunnen we deze materialen ook leveren. Er is op dit terrein een enorm aanbod van onder andere tegels, grind, split en klinkers.

Een goede ondergrond is daarbij van enorm belang en ook hiermee hebben we veel ervaring. Wat wij voor u kunnen betekenen?

Of wij nu in Almere Buiten, Almere Stad of Almere haven of Almere poort uw tuin moeten bestraten ons stratenmaker bedrijf berekend geen voorrijkosten en is een van de voordeligste bestratingsbedrijven in Nederland.

goedkope-stratenmakers
Stratenmaker aan het bestraten

Bestratingen in Almere

Onze stratenmaker uit de regio van Almere en omstreken wil graag alle mogelijkheden eens met u doornemen en op grond van de door u kenbaar gemaakte wensen een offerte opstellen.
We hebben zowel ervaring met nieuwe aanleg als met herstelwerkzaamheden.

Ook kunnen we, indien noodzakelijk, zorgen voor de afvoer van overbodige grond en voor afvoer en verwijdering van planten, heesters of bomen.

Stratenmaker helpt met afwatering

Heeft u problemen met afwatering waardoor er in de tuin drassige plekken ontstaan dan kunnen we voor zo’n situatie ook oplossingen aandragen. 

Na een natte winterperiode kan uw bestrating wel een ‘poetsbeurt’ gebruiken. Met een milieuvriendelijke reiniging kan de stratenmaker uit Almere uw terras of oprit weer een frisse glans te geven.

Stratenmaker Almere mogelijkheden

Ook zijn er vele mogelijkheden om met steenblokken muurtjes, verhogingen of plantenbakken aan te brengen. we zullen u hier enkele voorbeelden van geven:

 • Oprit bestraten
 • Tuin bestraten
 • Terras bestratingen

We raden u aan om bij een nieuwe aanleg of bij een grote renovatie van uw voortuin, achtertuin of erf een totaalplan te maken, waarin kleuren en vormen op elkaar afgestemd zijn.

In de praktijk zien we nog al eens voorbeelden van een te wisselvallig gebruik van materialen, waardoor een erg rommelige indruk ontstaat. 

Graag helpt onze stratenmaker u met een siervolle bestrating die nog jaren mee kan en waar u uiteraard veel plezier aan heeft.

Randstad

Stratenmaker Amsterdam
Stratenmaker Rotterdam
Stratenmaker Den Haag
Stratenmaker Haarlem
Stratenmaker Utrecht
Stratenmaker Leiden
Stratenmaker Hoofddorp
Stratenmaker Zwolle
Stratenmaker Alkmaar

Buitengebied

Stratenmaker Maastricht
Stratenmaker Breda
Stratenmaker Tilburg
Stratenmaker Arnhem
Stratenmaker Eindhoven
Stratenmaker Enschede
Stratenmaker Groningen
Stratenmaker Friesland
Stratenmaker Nijmegen
Stratenmaker Amersfoort
Stratenmakers-Gigant
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door OBN
 • 32 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke de Groot auteur van de Stratenmakers-Gigant met 53 jaar ervaring in het bestraten van tuin en terras.
Stratenmakers-Gigant
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door OBN
 • 32 jaar ervaring