Stratenmaker Amsterdam

Wilt u ook uw tuin of oprit  laten bestraten door een echte stratenmaker Amsterdam? Een stratenmaker is een specialist in het aanleggen van tuinen, straten en pleinen of het herbestraten van uw achtertuin of oprit.

Leest u hier alles over wat het gaat kosten om uw voor- of achtertuin opnieuw te laten bestraten en welke mogelijkheden u kunt toepassen om weer van een schitterende tuin te realiseren.

kosten-straatwerk
Goedkoop straatwerk

Ondergrond bestraten

Een vlakke ondergrond is medebepalend en het eindresultaat. Zo moeten de meeste bestratingen op een zandbed worden gelegd.

Voordat het zand kan worden neergelegd zal eerst gegraven moeten worden totdat het gewenste niveau is bereikt. Pas dan zal het zandbed erop worden gelegd.

Het zand zal de goedkope stratenmaker heel goed aan trillen met een trilplaat. Bij het afgraven en het storten van zand heeft de stratenmaker al rekening gehouden met de afwatering.

Prijzen

Een tuinbestrating of sierbestrating is er in veel verschillende vormen en maten te verkrijgen. Als u niet teveel in uw budget heeft zitten en voor een redelijke prijs het bestraten van uw tuin wilt realiseren dan kunt u rekening houden met het kostenoverzicht hieronder:

BESTRATEN VAN TEGELSGEMIDDELDE PRIJS PER M²
Betonnen tuintegels€ 10 – € 25,-
Gebakken tuintegels€ 15 – € 35,-
Natuursteen tuintegels€ 25 – € 45,-
BenodighedenGemiddelde prijs
Ophoog- en voegzand€ 30 – € 50,- per big bag
Opsluitbanden€ 2 – € 4,- per meter
Uurloon stratenmakervanaf € 25,- per uur

Straatwerk in Amsterdam

Uw hemelwater zal altijd ergens naartoe moeten lopen. De stratenmaker uit Amsterdam zal dit voor elkaar krijg door het spannen van lijntjes, zo weet hij precies hoe het straatje gelegd moet worden.

Als het zand erin ligt worden de stenen erin gelegd. Dit kunnen natuurlijk allerlei soorten sten zijn waaronder bakstenen, tegel of keien.

Wat kunnen onze stratenmakers nog meer voor u betekenen?

aanleg-van-houten-terras
Aanleg houten terras

Echte stratenmaker

De stenen worden met een rubberen hamer aan getikt. Dit gebeurt niet al te hard want als alle stenen erin liggen worden deze nogmaals nagetrild met een trilplaat.

Tussentijds zal de stratenmaker met een hele lange waterpas telkens controleren of het straatje nog steeds volgens wens erin ligt.

Je kunt natuurlijk ook overwegen om zelf een straatje te gaan leggen maar dit is in veelgevallen een uiterst precies werk. Daarnaast is het ook nog eens zeer tijdrovend.

Stratenmaker inhuren uit Amsterdam

De stratenmaker uit de regio van Amsterdam zijn gediplomeerd en hebben jarenlange praktijk ervaring. Daardoor kunnen zij op basis van een offerte een hele mooie bestrating aanleggen.

Deze bestrating moet ook nog eens een aantal jaren goed blijven liggen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het bestrate gedeelte na een paar maanden al gaat verzakken.

Ons stratenmaker bedrijf werkt veel al in Amsterdam Zuid, West, Noord en in Oost.

Wij berekenen geen voorrijkosten en kunnen u tuinbestrating goedkoop voor u aanbieden.

Dit zijn de voornaamste redenen om een vakman in de arm te nemen uit een van onze vestigingen in Haarlem, Rotterdam of Utrecht.

RandstadBuitengebied
Stratenmaker MaastrichtStratenmaker Amersfoort
Stratenmaker RotterdamStratenmaker Breda
Stratenmaker Den haagStratenmaker Tilburg
Stratenmaker HaarlemStratenmaker Arnhem
Stratenmaker UtrechtStratenmaker Eindhoven
Stratenmaker AlmereStratenmaker Enschede
Stratenmaker LeidenStratenmaker Groningen
Stratenmaker HoofddorpStratenmaker Friesland
Stratenmaker ZwolleStratenmaker Nijmegen
Stratenmaker Alkmaar


Stratenmakers-Gigant
Stratenmakers-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!